INTROITE! publishers


 HOVEDSIDE      BØGER      NYHEDSBREV      BESTILLING      INTROITE      SØGNING
     

denne side: Bøger - Pinocchio-papirerne - Anmeldelser

LÆS MERE
               

Pinocchio-papirerne - af Tor Åge Bringsværd

 
 
 
Pinocchio-papirerne

Af Tor Åge Bringsværd (1978)
Oversat fra norsk af Hans Bandmann og Tom Havemann
Indbundet
144 sider, 2005 ISBN 87-90820-19-3 

Anmeldelser i Danmark

"Nogle af de læsere der har været glade for fx Belladonna Dokumentet vil også kunne lide at grave sig ned i denne lille bog. En sælsom norsk roman, hvor synsvinklen hele tiden skifter mellem alle de involverede personer og hvor der hele tiden leges med alle mulige litterære genrer."
Lektørudtalelse - DBC-medier

"Hvis Pinocchio-papirerne er et tegn på at Bringsværd er ved at vinde indpas på det dansk marked, skal jeg gerne tage imod med åbne arme. Der er helt klart tale om et forfatterskab, der burde placere sig højt, hvis man er interesseret i fortællekunst, der ikke lader sig begrænse af genrer. En hamrende god læseoplevelse, der efterlader læseren sulten efter mere."
Bognettet.dk

"Et gudbenådet mash-up af genrer og ideer. Krimi, sci-fi, faglitteratur, eventyr og dokumentsamling. Det kræver nosser at navigere så overbevisende mellem så forskellige genrer. Der er tale om en allerhelvedes god fortælling."
Sci-Fi bladet

Anmeldelser i Norge

”Pinocchio-papirerne er på mange måder en imponerende bog. Den har betydelige kunstneriske kvaliteter, den har en fond af viden og indsigt, den har en spillevende fantasi og den er ligefrem visionær i sine perspektiver. Og den angår os alle – hele vores menneskelige situation – på den dybeste måde.
Tor Åge Bringsværd er en ener i dagens norske litteratur:”

”Bogen skaber en frugtbar forvirring. Dels fordi den hele vejen appellerer så stærkt til ens fantasi, dels fordi den er så drivende godt skrevet, dels fordi den stadig holder spændingen varm og ind imellem giver os de rene chok og aha-oplevelser- men frem for alt fordi man hele tiden aner at der må være et mønster i dette tilsyneladende fantastiske”

Aftenposten/Carl Fredrik Engelstad

  
[forrige side] [sidetop]
 

 
 
Pinocchio-papirerne
Uddrag 
Anmeldelser 
Forfatter  
 
Se stor forside 38 kb   
 
LINKS
  Kartozoologi
Tor Åge Bringsværd
   
PRESSE
  Gratis pressefoto

INTROITE publishers